Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu 

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Keittiömestarinmenut

Menu Tammi - Helmikuu 2021

Keittiömestarinmenut:

1. Kukkakaalikeittoa
Paahdettua naudanniskaa ja rosmariinikastiketta
Mustikkakakkuleivos 42,10€

2. Parman kinkkua, melonia ja juustoa
Höyrytettyä kuhaa ja fenkoli-kermakastiketta
Marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta 43,90€

3. Savulohisalaattia ja sitruunamarinoituja kasviksia
Haudutettua karitsaa punaviinikastikkeessa
Vadelma-suklaamoussea 44,90€

4. Savustettua ankanrintaa ja piparjuurikastiketta
Poronpaistia riistakastikkeella ja porkkanapaistosta
Creme Brule ja omenahillokettta 49,50€

Alkuruokia:

1. Caesar salaatti 7,50€
2. Marinoituja kasviksia ja fetajuustoa 10,20€
3. Kermaista lohikeittoa 12,90€

Pääruokia:

1. Haudutettua naudanniskaa ja rosmariinikastiketta 25,40€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 22,90€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,90€
2. Kahvi ja konvehdit 6,90€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Food & Co. / Insinöörit ja Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@foodandco.fi

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA!


Food & Co. Insinöörit & Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@foodandco.fi