Tältä sivulta löytyy tietoa Insinöörit & Ekonomit -ravintolan tarjoamista menuista.

Menu 

Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen, viimeistään klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffetit n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

Keittiömestarinmenut

Menu Maalis-huhtikuu 2020


Keittiömestarinmenut:


1. Parsasosekeittoa ja yrttiöljyä

Haudutettua broilerinrintaa ja rosmariinikastiketta

Kolme pientä makeaa 37,90€


2. Juustosalaattia, pähkinöitä ja aprikoosihilloketta

Inkiväärillä maustettua lohta ja sitruunakastiketta

Porkkanakakkua 41,20€


3. Kylmäsavulohta ja savustettua jogurttia

Karitsanpaahtopaistia timjamikastikkeessa

Omena-kaurapaistos ja kaura-vaniljakermaa 42,90€


4. Voissa paistettu blini, siianmätiä, smetanaa ja punasipulia

Ankanrintaa appelsiinikastikkeella ja paahdettuja kasviksia

Raparperipannacotta ja -hilloa 46,90€


Alkuruokia:


1. Caesar salaatti 6,30€

2. Marinoituja kasviksia ja fetajuustoa 9,80€

3. Kermaista lohikeittoa 12,50€


Pääruokia:


1. Haudutettua broilerinrintaa ja rosmariinikastiketta 21,90€

2. Kevyt vaihtoehto:

Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa

- lämpimiä kasviksia ja salaattia 22,50€


Jälkiruokia:


1. Kahvi ja talon torttu 9,90€

2. Kahvi ja konvehdit 6,90€


HYVÄÄ RUOKAHALUA

Food & Co. / Insinöörit ja Ekonomit

Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki

Puh 040 6694406, ins-eko@foodandco.fi

 

HYVÄÄ RUOKAHALUA!


Food & Co. Insinöörit & Ekonomit
Junailijanaukio 3, 00520 Helsinki
Puh 040 6694406, ins-eko@fazerfoodco.fi