Lappeenrannan uusi kaupunginteatteri muutti vanhoista tiloistaan kauppakeskus IsoKristiinan kolmanteen kerrokseen kauppojen ja ravintoloiden yläkertaan. Vanhaa teatteria ei enää olisi kannattanut korjata ja laajennuskin olisi ollut lähes mahdotonta.

Uusi kaupunginteatteri sijaitsee arkkitehti Sanuli Woolston suunnittelemassa, kauppakeskus IsoKristiinan kolmannessa kerroksessa. Kauppakeskuksesta on helppo poiketa teatterin tiloihin kesken ostospäivän. Teatterin tiloja on mahdollista vuokrata teatteritoiminnan lisäksi muihinkin tilaisuuksiin.

Kauppakeskuksen sijainti on loistava sekä omalla autolla kulkeville että julkisia liikennevälineitä käyttäville. Lämmintä parkkitilaa on alakerroksissa 550 autolle. Rautatie- ja linja-autoasemat sijaitsevat kävelymatkan päässä

Lappeenrannan uuden kaupunginteatterin ravintolapalveluista vastaa Compass Group. Teatterinäytelmien väliaikojen tarjoilut ovat ammattitaitoisen henkilökuntamme käsialaa. Väliaikojen lisäksi voit nauttia ennen ja jälkeen esitysten suolaisia ja makeita leivoksia tai vaikkapa lasillisen viiniä.