Food & Co. Allegro toimii samannimisen kampuksen Campus Allegron tiloissa.

Kampuskokonaisuuden vanhin rakennus on Lindskogin talo vuodelta 1797. Kaupungin ensimmäinen kivitalo kuului sen ajan suurimmalle laivanvarustajalle Adolf Lindskogille. Vuoden 1835 kaupunkipalosta selvinnyt kaksikerroksinen talo on tämän jälkeen ollut muun muassa tukkuliike ja kauppa. Lisäksi se on toiminut asuntona.

Alue on rakennettu yhdistämällä eri aikakauden rakennuksia yhdeksi isoksi tilaksi. Lasilla yhdistetyn kokonaisuuden muodostavat Lassfolkin punatiilinen vanha pitsitehdas, Lindskogin talo ja uudisrakennus. Kolmen uudelleen löydetyn 1700-luvun kadun varrella kohoava kampus tarjoaa nykymuodossaan kohtaamispaikan kulttuurille, monenlaiselle taiteelle, koulutukselle ja yrityksille.

CAMPUS ALLEGRON TOINEN OSA ON VANHA PITSITEHDAS.

Anders Lassfolkin johdolla vuonna 1911 Suomen ensimmäinen pitsi- ja nauhatehdas aloitti toimintansa. Aluksi koneita oli vain yksi, mutta jo kymmenen vuoden kuluttua niitä oli jopa 80. Tuotanto laajeni erilaisiin nauhoihin: koristenauhoihin ja kengännauhoihin. Kasvuvauhti jatkui vuosikymmeniä kiivaana. Isollakadulla sijaitsevan kolmikerroksisen tehtaan toiminta loppui vasta 1992.

Alueella nykyään toimivan kampusalueen suunnittelu aloitettiin 2000-luvun alussa ja rakentaminen 2009. Campus Allegro valmistui vuonna 2013 oppilaitosten, yritysten ja kulttuurielämän käyttöön. Arkkitehtinä toiminut Roger Wingren yhdisti uudisrakennuksella monta vuosisataa nykyajan tarpeisiin.