Tilaa edustustarjoilut tilaisuuteesi Food & Co. Revontuli -ravintolasta.

Kabinettimenu Maaliskuu 2020

 

Keittiömestari suosittelee:

Juuripersiljakeittoa,  savustettua kyyhkyterriiniä

Päivän tuoretta kalaa

Rosmariinilla maustettu creme brulee sekä marinoituja vadelmia  44,20

 

Alkuruokia:

Juuripersiljakeittoa,  savustettua kyyhkyterriiniä  10,30

Hiillostettua jääkellarin siikaa, tillipiimää ja talon näkkileipää  11,30

Ankkarilletteä,  veriappelsiinihilloketta  10,90

 

Pääruokia:

Päivän tuoretta kalaa  28,00

Ylikypsää Meri-Lapin karitsan paistia, palsternakkaa sekä mallaskastiketta  28,30

Katajapestolla täytettyä helmikanan rintaa, tummaa yrttikastiketta ja speltti-sienirisottoa  26,50

 

Jälkiruokia:

Appelsiinikakkua ja kahvimoussea  9,00

Rosmariinilla maustettu creme brulee sekä marinoituja vadelmia  9,00

Lämmintä suklaakakkua, marjasorbettia  9,00